OPArt Route Leiden: zondag 10 mei 2020

Hopelijk zien we jullie op zondag 10 mei (tijd 13.00–17.00 uur). Op die dag is er in Leiden OPArt Route en worden moeders extra in het zonnetje gezet, omdat het moederdag is. OPArt Route is een initiatief van Pim Rusch en Odette Frijters om het ambacht van Leidse kunstenaars onder de aandacht te brengen.

OPArt Route is gratis en bezoekers van alle leeftijden kunnen op een laagdrempelige manier kennis maken met diverse ambachten. Er zijn demonstraties, performances en korte workshops die de kunstenaars op deze dag geven.

De kunstenaars die dit keer meedoen zijn (in volgorde van de route):

  1. Odette Frijters– Herengracht 110
  2. Mariken Oltheten– Zandsraat 8
  3. Bloemenwinkel Fiori –Lange Mare 51
  4. Heleen van der Spek – Nieuwe Rijn 4
  5. Maaike Hélèna – Hooglandse Kerkgracht 6
  6. Pim Rusch – Uiterstegracht 146